#CelebrateGoodTimes

Popup45... Ouder worden in stijl!

Popup45 zit er hélaas op en Popup 46 is al over de helft...  en we kijken uit naar Popup47, vooral voor de meer dan 3000 gasten over 45 dagen in 2018-2019, kunnen we zeggen dat de locatie in Pittem het stukken beter doet dan onze vorige locatie van de eerste editie! Op naar een recordaantal bezoekers en levernsgenieters die we hebben laten genieten van onze goed gevulde borden, héérlijke momenten en gezelligheid, om hen weer extra te verwennen! De Champagne vloeide rijkelijk, de dagen begonnen vroeg en de gezelligheid aan de stamtafel... die missen we enorm! 

DAT is en WAS Popup45 is ondertussen 46 geworden, jawel 46 jaar... en ja deze winter komen we wéér naar je toe! Nee niet in Kangem... maar ook landelijk dicht bij Tielt op een boogscheut van Pittem... traditie's, winterse gezelligheid, héérlijk vers... een nieuw concept, een nieuw idee.... we kijken alvast uit naar de winter 2019-2020.... niet enkel een popup46 restaurant... maar ook een popup46 hotel.... gaan we neerpoten! De uitdaging is enorm... en daar houden we van! 

Beide afgestudeerd aan de hotel & toerismeschool Spermalie,  Peter Bruneel & Heidi Huys uit Tielt en waarvan Peter, ook enkele jaren in de Hotelschool Ter Groene Poorte studeerde, die elkaar leerden kennen tussen de soep en de patatten en al sinds 2 oktober 1996 Horeca met liefde, leed, gezelligheid en zin naar méér hun leven delen. Maar zoals het hoort staat achter iedere 'echte vent' een madam met ballen, Heidi Huys ook van Tielt afkomstig!  Piekfijne betaalbare arrangementen met alles erop en eraan, een belevenis voor iedere prijs en budget.  

Dagverse streekproducten... met zorg & aandacht voor u klaargemaakt! ook dit zal in de winter van 2019-2020 niet ontbreken! 

Benieuwd wat de winter van 2020-2021 ons gaat brengen in het Belgenlandje.... binnenkort méér info!! 

 

Reserveer nu voor Popup46

Madeleine... traditie is er om van te houden... kom meegenieten op de hoeve Belgasconne in Pittem en genieten van onze warme plattelandskeuken!!