#CelebrateGoodTimes

Popup45... Ouder worden in stijl!

Popup45 zit er hélaas op...  en we kijken uit naar Popup46, vooral voor de meer dan 3000 gasten over 45 dagen die we hebben laten genieten van onze goed gevulde borden, héérlijke momenten en gezelligheid, om hen weer extra te verwennen! De Champagne vloeide rijkelijk, de dagen begonnen vroeg en de gezelligheid aan de stamtafel... die missen we enorm! 

Popup45 is ondertussen 46 geworden, jawel 46 jaar... en ja deze winter komen we wéér naar je toe! Nee niet in Kangem... maar ook landelijk dicht bij Tielt op een boogscheut van Pittem... traditie's, winterse gezelligheid, héérlijk vers... een nieuw concept, een nieuw idee.... we kijken alvast uit naar de winter 2019-2020.... niet enkel een popup46 restaurant... maar ook een popup46 hotel.... gaan we neerpoten! De uitdaging is enorm... en daar houden we van! 

Beide afgestudeerd aan de hotel & toerismeschool Spermalie,  Peter Bruneel & Heidi Huys uit Tielt en waarvan Peter, ook enkele jaren in de Hotelschool Ter Groene Poorte studeerde, die elkaar leerden kennen tussen de soep en de patatten en al sinds 2 oktober 1996 Horeca met liefde, leed, gezelligheid en zin naar méér hun leven delen. Maar zoals het hoort staat achter iedere 'echte vent' een madam met ballen, Heidi Huys ook van Tielt afkomstig!  Piekfijne betaalbare arrangementen met alles erop en eraan, een belevenis voor iedere prijs en budget.  

Dagverse streekproducten... met zorg & aandacht voor u klaargemaakt! ook dit zal in de winter van 2019-2020 niet ontbreken! 

We organiseerden een 3 daagse Londen voor slechts 6 keer € 46 per persoon, is twee nachten slapen, 3 dagen genieten en dan met de bus heen en terug gebracht worden voor slechts € 270 per persoon, inclusief busvervoer en trein tot ter plaatse! Alsook genieten van een 4 sterren ontbijt! Kijk vlug verder bij onze evenementen!  Ook Eveline Cannoot, Filip D'haeze reizen mee en geven ons tijdens een super kerstdiner, wijnen en champagne inclusief een fijn kerstconcert met live band en Dimitri Van Tomme die gaat ook mee, niet alléén voor de opwarming maar ook voor de after - party. God is a DJ!!  Ook op 26 December 2019 reizen we weer naar Londen.... en we hebben een straf programma in petto... inschrijven kan nu.... Wist je dat we vorig jaar met 864 deelnemers waren... op naar de 1000 zou ik zeggen! 

Cruise like a Norwegian.... bij Résidence Pierre hebben ze er wat van gemaakt.... Schipper mag ik over 'cruisen'!

Van zaterdag 26 oktober 2019 trekken we feestnummers, pretmakers en gezelligaards richting  Middelandse zee! Net zoals in 2012 met de NCL EPIC... 8 nachten, 9 dagen aan een democratische prijs en dit langs Rome, Napels, Pisa, Cannes en zovéél méér.... de ruim gevulde agenda van schoolmeester, arbeider of bureaucraat  maar ook  hij als bedrijfsleider zal zich moeten kunnen vrijmaken! 't is tijdens de herfstvakantie 2019, wel te verstaan! Prijskaartje inclusief vlucht naar Barcelona, heen & terug...1 tapas avond in Barça.... dagactiviteit te voet of per fiets op de Rambla's en 7 nachten cruisen all-inclusief... jawel all-inclusief, dranken en sterke dranken, 26 restaurants en 18 bars... gieren & plezieren voor slechts 40 keer € 45... per persoon € 1800... 

Wie nog mee wil cruisen.... hélaas alle plaatsen volboekt! Maar september 2020 varen we met wie wil vanuit Seatlle naar Alaska....brrrrrr ijskoud! Meer info binnenkort! 

 

Reserveer nu voor Popup46

Madeleine... traditie is er om van te houden... kom meegenieten op de hoeve Belgasconne in Pittem en genieten van onze warme plattelandskeuken!!