AFTERWORK A VOLONTE / RIBBETJES / COTE A LOS / SCAMPIS

AFTERWORK A VOLONTE

DONDERDAGAVOND A VOLONTE -06/02/2020-

DONDERDAGAVOND - AFTERWORK A VOLONTÉ - €46, PER PERSOON -ALL INCLUSIEF- !

A volonté, een héérlijke charcuterieplank met lekkers van de Sint-Amandshoeve, Belgasconne... een hoofdgerecht met wit blauw rund van FARMMEAT uit Vlamertinge of naar u vrije keuze 'een schelle van de Belgasconnezeuge' of 'ribbetjes' a volonté met een heerlijk saladebarbuffet a volonté... wat had je anders verwacht met alles erop en eraan naar believen en afsluiten met een klassiek hoevedessert, naar keuze heruit gevonden! Nu ook met Scampi's a volonté! 

APERITIEVEN

Starten doen we met een héérlijk glaasje champagne Résidence Pierre naar keuze... vergezeld van een héérlijke charcuterieplank met lekkers van het Belgasconnevarken.

 

HOOFDGERECHT

Héérlijke coté a l'os, wit blauw en dit van FARMMEAT gerijpt en voor u op de grill, Blue, saignant of wat méér met plezier en de glimlach. Gepofte aardappeltjes naar wens met héérlijke zure room, chesterkaas, bieslook en gerookt spek, een goed gevulde saladebar met een pak aan winterse salades boordevol smaken en kleuren en drie sausjes om vingers te likken tot je erbij neer valt! Peperroom, Choron & Champignonroom... 

Liever Ribbetjes met een winterse marinade... of Coté a l'os en ribbetjes... als je maar blijft doorgaan, héérlijk toch die 'a volonté' heeft geen grenzen!

En voor wie niet van stoppen weet... een 'Schelle van de Belgasconnezeuge' traag gegaard gedurende 16 uur aan 60°C met een pak verse tuinkruiden en kort aangeschroeid op onze plancha... vergeet onze graanmosterdroomsaus niet.. a la Dijonnaise! 

Geen zin in dit héérlijk vlees, een voorkeur voor vis.... dan bakken we voor u Scampi's a volonté!! Totdat je buikje op ontploffen staat! 

DESSERT

Héérlijk zo een hoevedessert klassiek van uit de oude tijd van Madeleine... die rijstpap mischien wel met gouden lepeltjes, crème brûlée, vanillepudding met speculaas, een eclair.... of een stevige chocolademousse met Callebaut van de bakwinkel natuurlijk... daarbij een héérlijke grootmoeders koffie! 

Geen zin in zoet dessert? We geven je graag een Irish, Italian, French, Parijse en of Russische koffie als alternatief! Wil je dan toch van je zoet dessert genieten en een Irish, Italian, French, Parijse en of Russische koffie dan kan dit voor slechts € 4 extra! 

 

€ 46 per persoon, voor bovenstaand menu! A volonté!!

- Inclusief Coupe Champagne als aperitief en charcuterieplank.

- 1/2 fles rode wijn of 2 consumpties naar keuze.

- Hoofdgerecht a volonté 

- Dessert met Grootmoeders koffie

 

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.