A VOLONTE
COTE A L'OS
RIBBETJES
BUIKSPEK
SCAMPI

A VOLONTE -14/1/2021- DONDERDAGAVOND
Waarom iets wijzigen als het leuk is en blijft... A volonté op donderdagavond... Voor ieders wat wils... het is weekend!!
Starten doen we met een aperitief naar keuze...
- Picon maison op Heidi's wijze
- Glaasje Champagne naar keuze
- Aperoll spritz
- Vergezeld van een Belgasconne vleesplank met wel 5 verschillende charcuteriesoorten
- Hemels lekkers dat smout met of zonder kaantjes op tafel
- Huisgebakken broodjes
- Een potje extra rillette of pastei van het Sint-Amandshof Huyze terroir.
Buffet...
- Cote à l'os @Farmmeat héérlijk Belgisch rundvlees perfect gebakken en geserveerd naar believen.
- Varkensribbetjes van Belgasconne, héérlijk gemarineerd en voor u 'van het been vallend gebakken'.
- Scampi vers gebakken, krokant & te bedienen met een héérlijke kreeftensaus
- Belgasconne Buikspek voor u van de middag al in de oven op lage temperatuur en dit gedurende minimum 8 uur.
- Winterse salades in buffet naar believen
- Drie warme sausjes
- Peperroom
- Champignon
- Bearnaise
- Drie koude sausjes
- Mayonnaise
- Cocktaildip
- Tartaar
- Omdat het kan
- Warme aardappel in de schil
- Kruidenboter
- Zure room
- Garnituren
- Warme aardappel in de schil
Een héérlijk gevulde avond van 19u30 tot .... je buikje rond.... oepsie....
Afsluiten doen we met een héérlijke Dame-blanche, verse slagroom en warme chocoladesaus zoals het hoort! Njummie!
Prijs is € 46 per persoon, voor bovenstaand menu.
Inclusief aperitief naar keuze en per persoon een 1/2 fles wijn, 1/2 liter bieren en of frisdrank naar keuze.
Grootmoeders koffie voor de liefhebbers.