A VOLONTE
COTE A L'OS
RIBBETJES
BUIKSPEK
SCAMPI

A VOLONTE

A VOLONTE -7/1/2021- DONDERDAGAVOND

Waarom iets wijzigen als het leuk is en blijft... A volonté op donderdagavond... Voor ieders wat wils... het is weekend!! 

 

Starten doen we met een aperitief naar keuze...

  • Picon maison op Heidi's wijze
  • Glaasje Champagne naar keuze
  • Aperoll spritz
    • Vergezeld van een Belgasconne vleesplank met wel 5 verschillende charcuteriesoorten
    • Hemels lekkers dat smout met of zonder kaantjes op tafel
    • Huisgebakken broodjes
    • Een potje extra rillette of pastei van het Sint-Amandshof Huyze terroir.

Buffet... 

  • Cote à l'os @Farmmeat héérlijk Belgisch rundvlees perfect gebakken en geserveerd naar believen. 
  • Varkensribbetjes van Belgasconne, héérlijk gemarineerd en voor u 'van het been vallend gebakken'.
  • Scampi vers gebakken, krokant & te bedienen met een héérlijke kreeftensaus
  • Belgasconne Buikspek voor u van de middag al in de oven op lage temperatuur en dit gedurende minimum 8 uur.
    • Winterse salades in buffet naar believen
    • Drie warme sausjes
      • Peperroom
      • Champignon
      • Bearnaise
    • Drie koude sausjes
      • Mayonnaise
      • Cocktaildip
      • Tartaar
    • Omdat het kan
      • Warme aardappel in de schil
        • Kruidenboter
        • Zure room
        • Garnituren

Een héérlijk gevulde avond van 19u30 tot .... je buikje rond.... oepsie....

Afsluiten doen we met een héérlijke Dame-blanche, verse slagroom en warme chocoladesaus zoals het hoort! Njummie! 

 

Prijs is € 46 per persoon, voor bovenstaand menu. 

Inclusief aperitief naar keuze en per persoon een 1/2 fles wijn, 1/2 liter bieren en of frisdrank naar keuze. 

Grootmoeders koffie voor de liefhebbers.