In de LUCHT, ter LAND... maar op vrijdagavond is er héérlijks uit de ZEE! Kom mee genieten van onze 'ZEEVRUCHTEN' - 'FRUIT DE MER' -avond.

ZEEVRUCHTEN OP VRIJDAGAVOND

ZEEVRUCHTEN OP VRIJDAGAVOND -03/01/2020-

VRIJDAG... VISDAG & FRUIT DE MER... START HET WEEKEND OP ZIJN BEST, € 46 PER PERSOON. 

Net zoals in de tijd van weleer, onze thema fruit de mer avonden in Mokka Tielt of Spillebos in Marialoop en op algemeen verzoek zijn onze super lekkere vrijdagavonden 'Fruit de mer' terug! 

Héérlijk vers van aan de Canadese kust wat kreeftjes betreft, Noordzeekrab en garnalen van bij de buren, oesters van bij de Zuiderburen en lekkers zout, zilt en vers gevist van over de Franse grens. 

 

Starten doen we met Huisgemaakte garnaalkroketjes, handgepelde grijze garnalen, tartaar maison. 

Vissersoepje uit Zeebrugge met een verdronken 'Coquilles Saint-Jacques' - preisnippers en hoeveroom.

3 keer 2 verse oesters volgens de aanvoer.... Normandische, Bretoense of uit Zeeuws-Vlaanderen, vergezeld van Gamba's en Grijze nog te pellen garnaaltjes! - Wist je dat we onze oesters serveren met parels van peper en citroen of hélemaal op zijn Frans met een dressing van rode wijnazijn en hand gesneden sjalotjes! 

Dan pas barst het feest hélemaal los.. peuzelen, prutsen, genieten... maar eerst een 'slabbetje' voor onze grootsten! 

  1. 1/2 Canadese kreeft
  2. Alaskakrabpoot
  3. Kokkels 
  4. Wulken
  5. Mesjes
  6. Gepocheerde Gamba
  7. Langoustine
  8. Palourdes
  9. Noorse garnalen
  10. Clams
  11. Noorse garnalen
  12. Amandes
  13. Palourdes
  14. Snow & of king-krab
  15. Vernis
  16. Venusschelp
  17. Vongole
  18. Kreukels
  19. Praires
  20. Ormeaux

Cocktail - Mayonnaise / Esjalot met wijndressing / Peper van de molen / Grof zeezout / Gezouten & zachte boter

Stokbroodjes - desembroodjes & meergranen  / Oesterbrood / Zoute, zachte en zeewierboter

Trio kaasbordje van de Baliehof hoeve

Als afsluiter huisgemaakte crème brûlée  

Prijs € 46 per persoon,

Prijs € 138 per koppel (€ 69 per persoon) inclusief een fles Champagne Résidence Pierre per twee, fles witte wijn per twee & waters, koffie. 

 

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.

 

 

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.