ZONDAGSE LUNCH KEEP IT SIMPLE BOERENBUITEN HOEVEPRODUKTEN SURF & TURF

Zondagse lunch... Surf & Turf... Land, zee, lucht...

ZONDAGSE LUNCH -12/01/2020-

De hoeve van Madeleine draait weer op volle toeren... net zoals vroeger op zondag kan je even plakken aan de bar... aperitieven en dan voeten onder tafel voor een zondagse lunch, Land, zee en uit de lucht.... we combineren die heerlijke combinatie's van alles wat de natuur ons te bieden heeft! We zetten de producten van het Sint-Amandshof in de kijker, het Belgasconnevarken op zijn zondags in een maatpak!

Smout van weleer, met of zonder kaantjes... meergranenbrood, grof zout en hoeveboter... de basis van een culinaire zondagmiddag bij Madeleine.

 

Welkomsthapje "Surf&Turf"
Bospaddestoelensoepje / Scampispiesje / Belgasconnehamkroket

Koud Voorgerecht "Turf"
Belgasconne varken in een zondags maatpak / 22 maanden gerijpt / Coppa / Rillette / Pastei / Waldorffwintersalade / 3 Résidence Pierre confituren

Winterse energie "Turf"
Kwartelconsommé / Kwartelboutje / Gepocheerd eitje / Winterse kruiden

Warm Voorgerecht  "Surf&Turf"
Zeeduivel / Graanmosterdsausje / Boudin noir / Appel-rozijnstoemp / Achouffe

Hoofdgerecht "Surf&Turf"
Hertenfilet / Black Tiger Gamba / Wildkroketje / Vergeten groenten / Spinazie / Shii-take / Veenbesjes

Kaasplank 
Lekkers van de Baliehof hoeve met héérlijke artisanale confituren uit het Residence Pierre assortiment, nootjes en brioche toast

Dessert 
Bretoense appeltaart / Speculoosijs / Vanille bourbon

Grootmoeders koffie, borrel & méér
Afsluiten in stijl met glaasje fingerfood 'Trio chocolade'

Menu aan € 46, zonder dranken. 

Menu aan € 69, met Champagneaperitief, aangepaste rose, witte & rode wijnen, waters, bieren en frisdranken, Grootmoeders koffie.

Of per koppel € 138, een zondagse middag, culinair genieten all-inclusief.

 

Madeleine slaat de deuren open om 12u.... ten laatste om 13u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.