Partners... samen bouwen aan dromen & luchtkastelen bouwen

popup45 belgasconne

Partners... zijn er om van te houden, samen te dromen en te leven! Elkaar laten leven en elkaar ondersteunen! Al sinds onze horeca debuut hebben we vaak dezelfde partners en in vertrouwen staan ze steeds klaar dag na dag, uur na uur met ons samen te werken en te bouwen aan een droom! De lekkerste grondstoffen, artisanale nieuwigheden, culinaire voltreffers of een zeldzaam aanbod! Samen sterk en dit gedurende 45 overhéérlijke pop-up dagen. 

 

ONZE PASSIE: HET VARKEN VAN SINT-AMANDSHOF

Varkens hoeden is echt onze passie en maar gelukkig ook want wij zijn er dagelijks mee in de weer. Onze speciale aandacht gaat uit naar de huisvesting van de dieren. Mede daarom ontwikkelt St. Amandhsof een volledig nieuwe zichtstal. Zo zullen binnenkort alle bezoekers onze zorg voor dierenwelzijn zelf kunnen ontdekken. Daarnaast zijn wij ook sterk geboeid door genetica en als resultaat van ons onderzoek komen wij weldra met een totaal nieuwe varkensoort : het Belgasconne-varken. Een Zuiders varken van Belgische oorsprong !

Wie regelmatig www.belgasconne.be  bezoekt zal binnenkort meer informatie over dit schitterende nieuwe ras ontdekken. Doen dus !

HET LEKKERE VLEES VAN ST.-AMANDSHOF

De varkens van het St.-Amandshof krijgen alle tijd om op een natuurlijke manier te groeien. Dat is heel erg belangrijk voor de kwaliteit van het vlees. Ons aangepast varkensvoer, op basis van een eigen recept stimuleert dit natuurlijk proces en garandeert mals en sappig vlees .

Overtuig jezelf en proef het lekkere varkensvlees van St.-Amandshof. 

Buitengewoon goed !

EEN BELGISCH VARKEN VAN ZUIDERSE OORSPRONG

 Zo kunnen wij de Belgasconne best omschrijven. Zijn roots liggen enerzijds in Frankrijk en Spanje waar de vader als neef van het Ibericovarken zeer fel gegeerd is maar de roots liggen ook heel wat dichterbij namelijk in Pittem waar de moeder op het St. Amandshof geboren is. Lieven & Tania Lafaut zijn deze unieke nieuwe variant – na lange voorafgaande studie- beginnen hoeden omwille van de uitmuntende fijne kwaliteit. Het Belgasconne varken is een verrijking van het aanbod op het St.Amandshof  dat reeds door diverse slagers en traiteurs geroemd werd om zijn kwaliteit.

BEZOEK ONZE UNIEKE KIJKSTAL 

Onze kijkstal is er klaar voor. Een unieke eventlocatie in het midden van de landelijke omgeving in Pittem. Neem daarom contact op met ons om

-Samen een event in de kijkstal te organiseren

-Ons te bezoeken -Onze hoeve te gebruiken als rustpunt / tussenstop op uw fiets-, wandel, paard of oldtimertocht.

-Nauwer samen te werken

-Ons vlees te verdelen

Altijd welkom www.belgasconne.be www.st-amandshof.be 0477 49 61 58

Ondernemen, zo verslavend als een drug.

A company is a drug een parafrase op Dali. Maar 100 % herkenbaar voor de echte ondernemer. Wij pleiten alvast schuldig! Bent u ook 24 op 24 mentaal in beslag genomen door uw bedrijf? Dan is het verstandig niet langer alles zelf te doen. Vertrouw op Ikoon.biz voor uw communicatie in alle vormen. Grafisch oogstrelend en intrigerend en steeds scherp en origineel geformuleerd.

 

Ikoon.biz BVBA

Ruiseleedsesteenweg 85, 8700 Tielt

Bel naar 0473 43 65 41 of mail snel naar hello@ikoon.biz

BTW 

BE 0887 365 502

DE KRACHT VAN MOBILLUX

  • 25 jaar ervaring in de sector
  • Uniek concept in België 
  • Mobiele, robuuste (afwas)keuken, uitgerust met topmerken
  • Snelle op- en afbouw 
  • Vlekkeloze installatie, gepland volgens uw deadline 
  • 7/7 servicedienst
  • Feesten tot 2.000 personen

VEILIGHEID IS TOPPRIORITEIT

  • Onze keukens zijn elektrisch gekeurd en verzekerd (ACEG gekeurd, attesten).
  • Alles kan elektrisch, waardoor onze mobiele keukens zowel buiten als binnen gebruikt kunnen worden, bijvoorbeeld op een weide, maar ook op een beurs of indoor event. Ook een stroomgroep kan worden voorzien.
  • Verswatertanks en opvang voor afvalwater kunnen worden voorzien indien u volledig onafhankelijk wil koken zoals in een weide of op een beurs.

MOBILLUX LUXURY KITCHEN TRAILERS

Head office

Ovenstraat 6

8800 Roeselare

t. +32 (0)51 23 31 31

g. +32 (0)473 42 12 32

hello@mobillux.eu

 

t. +32 (0)51 26 06 51 

(Servicenummer weekenddienst klanten)

 

Ben je ook benieuwd naar onze LUXE KOOKTRAILER die we inzetten voor de PopUP45 - Kom dan al even meegenieten! Klik hierboven op Luxe Kooktrailer en geniet.... blinken dat da doet! 

VAN BOER TOT BORD

Farmmeat Verhaeghe, reeds 4 generaties lang een gevestigde waarde in het kweken van varkens en runderen voor consumptie onder de meest optimale omstandigheden. Aan details zoals stressvrije stallen, aangepaste verlichting en verluchting wordt bijzondere aandacht besteed omdat dit uiteindelijk de kwaliteit van het vlees enorm beïnvloedt en daar is het bij Farmmeat Verhaeghe net om te doen, wij schotelen u het lekkerste vlees voor!

Omdat de samenstelling van de voeders uiterst belangrijk is worden deze op het bedrijf zelf gemaakt met natuurlijke voedingsingrediënten, zonder toevoeging van medicatie of schadelijke stoffen. Topkwaliteit die jaarlijks wordt bekroond met het Feed Chain Alliance certificaat.

Mijn ouders en ikzelf hechten veel belang aan lokale produkten, verscheidene ingrediënten van onze voeders worden aangekocht bij de plaatselijke landbouwers. Tarwe, gerst, maïs, ... kweken we ook zelf.

Onze bekommernis omtrent dierenwelzijn, de prima resultaten bij alle controles door het FAVV blijven ook niet onopgemerkt door verscheidene instanties waardoor wij het Certus label hebben behaald.

Dit alles zorgt er voor dat ik met veel trots, ons eigen lekker en mals vlees kan voorstellen!

 

Met vriendelijke groeten,

Valerie Verhaeghe

Abelestraat 9
8908 Vlamertinge

FARMMEAT VERHAEGHE VLAMERTINGE

Valerie Verhaeghe

Abelestraat 9, 8908 Ieper
0479 370934 - verhaeghevalerie@outlook.com

Onze missie

Het ambachtelijk bereiden en aanbieden van verse hoevezuivel en kazen uit de verse melk van onze eigen koeien die wij op de best mogelijke wijze verzorgen en voederen met zelfgeteelde gewassen. Wij streven ernaar om de korte-keten-verkoop zo dicht mogelijk bij de eindverbruiker te verzorgen voor het beste persoonlijke contact en de bijsturing van onze productie. Ons familiale bedrijf staat garant voor de beste kwaliteit en het kortste antwoord op uw vragen.

Ons adres

Zuivelboerderij Baliehof
Gistelsteenweg 577
8490 Zerkegem

baliehof@scarlet.be

INSPIRATIEBRON EN TOTAALLEVERANCIER VOOR HORECA EN GROOTKEUKEN MET DAGVERSE KWALITEITSPRODUCTEN

IN BRUGGE

Tel : (0032) 050 31 31 59 | Fax : (0032) 050 31 49 05

E-mail: info@horeca-totaal.be

IN OOSTENDE

Tel : (0032) 059 33 02 14 | Fax : (0032) 059 80 13 48

E-mail: info.oostende@horeca-totaal.be

BE 0876.512.982

Grootmoeders Koffie sinds 1935 aan de oevers van de Leie.

Vlasser Nestor Hanssens ontdekt tijdens de oorlogsjaren een nieuw métier: het met liefde selecteren en branden van koffie. Koppig en vastberaden zoekt Nestor naar de juiste mélanges, kennis die hij graag meegeeft aan de volgende generaties. Zelfs de smaakbewuste Fransen komen over de grens om hun geliefde  " café avec la petite grand'mère " te kopen. 

En gelijk hebben ze.

De zachte, mondvullende smaken en de fijne aroma's zorgden steeds voor vele mooie koffiemomenten. 

En vandaag is dat echt niet anders.

Patrick Hanssens
3de generatie Meerster Koffiebrander

De beste grondstoffen voor taarten & gebak, culinaire zoete zonde's een een pak gegiste ideetjes om de gasten aan tafel extra te verwennen! Bakwinkel is een héérlijke winkel met lekkers, je kan er steeds even langslopen of bestellen via hun ovenverse site! Bakwinkel is een familiebedrijf en al sinds oktober 1996 van Tielt, naar Stavelot, maar ook nu in Frankrijk een trouwe partner.