Dagelijks dagschotel!
Maandag - Chef's place
Dinsdag - Breughel
Woensdag - Aprés-ski
Donderdag - Volonté
Vrijdag - Fruit de mer
Zaterdag - Champagne
Zondag - Tapas

Maandag / Dinsdag/ Woensdag/ Donderdag/ Vrijdag/ Zaterdag
Van 11u30 tot 13u30
Drie gangen lunch, voor twee... gezellig tafelen!

Lunch 3 gangen - € 46 voor 2 pers., inclusief drankje & koffie!

Waarom thuis koken als MADELEINE het beter, lekkerder, snelleren bijna goedkoper doet! Je hoeft hier zelfs niet af te wassen! Great!! 

Dagelijks vers, starten met een héérlijke groenten en of maaltijdsoep, wintergroenten, culinaire gezelligheid en geserveerd daar waar het Belgasconne varken zich goed voelt!

De "Plattelandskeuken" lekker classic, simpel en zo héérlijk vertoeven met familie en vrienden rond één van onze stamtafels! 

Reserveren is een must, want genieten doe je met vrienden!

Dagelijks dagschotelen vanaf 12 u tot 14u 30 ben je iedere dag welkom,  met uitzondering van zondag want dan serveren we onze "Zondagse lunch". 

 

DAGSCHOTELEN - PLAT DU JOUR SERVEREN DOEN WE IN STIJL! 

  • Op maandag BELGASCONNE op zijn best!
  • Op dinsdag lekkers WILD!
  • Op woensdag terug in de tijd, classic!
  • Op donderdag RUNDSSTEAK - FRIET!
  • Op vrijdag.... VISDAG!
  • Op zaterdag a volonté dagschotelen van & aan ons plattelandsbuffet a la Belgasconne!

 

DAGSCHOTELEN - DE VOLLEDIGE DAGSCHOTELLIJST! 

Vr 20/12/19 - Bloemkoolsoep hoeveroom & Peterselie / Pladijsrolletjes witte wijnsaus, grijze garnalen en tomaat - bieslook / chocolademousse

Za 21/12/19 -  A volonté buffet - Tomatensoep / Vol au Vent / Stoofvlees / Belgasconnegebraad / Waterzooi vis / Plattenlandsgebak

Ma 23/12/19 - Bospaddestoelensoep / Licht gerookt Belgasconne haasje - Groene boontjes - Gebakken aardappelen / Appelfrangipanne

Di 24/12 - Woe 25/12 - Don 26/12 - Vrij 27/12 GEEN DAGSCHOTEL

Za 28/12/19 - A volonté buffet - Tomatensoep / Vol au Vent / Stoofvlees / Belgasconnegebraad / Waterzooi vis / Plattenlandsgebak

Ma 30/12/19 - Pompoenroomsoep / Belgasconne boerenkotelet Blackwell - Gebrunee(l)rue aardappeltjes / Pannenkoek Mikado

Di 31/12/19 - Woe 01/01/20 GEEN DAGSCHOTEL

Do 02/01/20 - Winterse uiensoep, gegratineerde toast / Rundssteak Sausje naar keuze - Frietjes - Sla mixte / Trilogie dessert. 

Vr 03/01/20 - Spinazieroomsoepje / Noors Zalmhaasje - Tuinkruidensaus - Pasta / Miserable gebakje

Za 04/01/20 - A volonté buffet - Tomatensoep / Vol au Vent / Stoofvlees / Belgasconnegebraad / Waterzooi vis / Plattenlandsgebak

Ma 06/01/20 - Winterse witloofsoep - Stoofvlees Belgasconne - Poesbiersausje - Frietjes - Sla / Kersengebak

Di 07/01/20 - Soepje verloren groenten / Hertensteak plancha - Grand Veneursausje - Gratinaardappelen / Warme appeltaart Vanilleijs

Wo 08/01/20 - Tomatensoep vleesballetjes / Toatjespap grijze garnalen en kaas / Carte Tattin

Do 09/01/20 - Winterse uiensoep, gegratineerde toast / Rundssteak Sausje naar keuze - Frietjes - Sla mixte / Trilogie dessert. 

Vr 10/01/20 - Pastinaak Courgettesoepje / Gegratineerd vispannetje / Bananentaart

Za 11/01/20 - A volonté buffet - Tomatensoep / Vol au Vent / Stoofvlees / Belgasconnegebraad / Waterzooi vis / Plattenlandsgebak

Ma 13/01/20 - Bolognaise tomatensoepje / Witloofhamrolletjes Belgasconneham - Gegratineerde baliehofkaas / Javanais

Di 14/01/20 - Broccoli bloemkoolsoepje / Everzwijn stoofpotje - Brussels lof & winterworteltjes / Soesjes Chocoladesaus

Wo 15/01/20 - Zurkelsoep / Zwarte en of witte pens - Huisgebaken appeltjes - Pruimenmoes & gebakken aardappelen / Hoeveijs warme kers, sabayon

Do 16/01/20 - Winterse uiensoep, gegratineerde toast / Rundssteak Sausje naar keuze - Frietjes - Sla mixte / Trilogie dessert. 

Vr 17/01/20 - Broccoliroomsoep / roggevleugel met botersausje - Kappertjes & peterselie - Kasteelaardappeltjes / Eclair

Za 18/01/20 - A volonté buffet - Tomatensoep / Vol au Vent / Stoofvlees / Belgasconnegebraad / Waterzooi vis / Plattenlandsgebak

Ma 20/01/20 - Belgasconne vleesplank, aardappelsalade / Vlaamse hutsepot met lekkers van het Beglasconnevarken / Flan

Di 21/01/20 - Heldere kippensoep - kwarteleitje / Filet van wilde Colverteend - Amandelkroketjes - Calvadossausje / Dame blanche

Wo 22/01/20 - Vlaamse Aspergesoep / Konijn met Poesbiertje - Gecarmeliseerde ui, spek & Brussels lof - Peterselieaardappel / Kletskoppen met rood fruit

Do 23/01/20 - Winterse uiensoep, gegratineerde toast / Rundssteak Sausje naar keuze - Frietjes - Sla mixte / Trilogie dessert.

Vr 24/01/20 - Minestronesoepje / Zeeuwse mosselen - Frietjes - Sausjes / Tiramisu

Za 25/01/20 - A volonté buffet - Tomatensoep / Vol au Vent / Stoofvlees / Belgasconnegebraad / Waterzooi vis / Plattenlandsgebak

Ma 27/01/20 - Slaatje gebakken geitenkaasje, Belgasconnespek / Belgasconne boerenworst en stoemp / Witte Chocolademousse

Di 28/01/20 - Mini-Visbouillabaisse / Boeren everzwijnworst - Witte kookstoemp / Apfelstrudel

Wo 29/01/20 - Duo van Kaas & Garnaalkroketje / Vol Au Vent Puree met winterprei / Brusselse wafel

Do 30/01/20 - Winterse uiensoep, gegratineerde toast / Rundssteak Sausje naar keuze - Frietjes - Sla mixte / Trilogie dessert.

Vr 31/01/20 - Romige preisoep / Victoriabaars - Kerriesausje - Rijst / Biscuitgebak

Za 01/02/20 - A volonté buffet - Tomatensoep / Vol au Vent / Stoofvlees / Belgasconnegebraad / Waterzooi vis / Plattenlandsgebak

Ma 03/02/20 - Winterfruit met gerookte Belgasconneham / Buikspek Belgasconne - Brusselse Spruitjes - Puree met spekjes - Vleesjus / Tomme Pouce

Di 04/02/20 - Erwtensoepeje - Rookworst en broodkorstjes / Wilde haasbout - Rode wijnsaus - Wintergarnituur - Gratinaardappelen / Moelleux 

Wo 05/02/20 - Mini Gentse Waterzooi soepje / Gehaktboordje - Geglaceerde uien - Worteltjes - Erwtjes - Kriekensausje / rijsttaart

Do 06/02/20 - Winterse uiensoep, gegratineerde toast / Rundssteak Sausje naar keuze - Frietjes - Sla mixte / Trilogie dessert.

Vr 07/02/20 - Velouté van asperge & bieslook / Scampispiesje Arrabiatasausje - Broccolipuree / Berlijnse bol

Za 08/02/20 -  A volonté buffet - Tomatensoep / Vol au Vent / Stoofvlees / Belgasconnegebraad / Waterzooi vis / Plattenlandsgebak

 

Maandagavond... tijd voor een gastchef! Iederéén aan de kook... nieuwe technieken en lekkere verhalen!
Chef's place...

MAANDAGSE Gast-Chef's place... € 46 per avond.

Aan de kook met BV... maandagavond is het steeds tijd voor 'koken' in aangenaam gezelschap! 

Vanaf 19u verwachten we je graag om kennis te maken met onze BV van dienst, TV, Radio, Pers... iedere week een boeiende gast met een eigen culinair verhaal...

  • Maandag 23 December, binnenkort maken we de gastchef bekend
  • Maandag 30 December, binnenkort maken we de gastchef bekend
  • Maandag 6 Januari, binnenkort maken we de gastchef bekend
  • Maandag 13 Januari, binnenkort maken we de gastchef bekend
  • Maandag 20 Januari, geen gastchef, even uitblazen van het voorbije feestweekend
  • Maandag 27 Januari, binnenkort maken we de gastchef bekend
  • Maandag 3 Februari, binnenkort maken we de gastchef bekend

 

Voor slechts € 46 met twee personen kom je genieten van al dat lekkers van het Belgasconnevarken!
Breughel & Co!

DINSDAGAVOND - BELGASCONNE BREUGHELAVOND

Bij het Belgasconne varken gaat niets verloren, maar dan ook helemaal niets... van poten tot oren, van ribben tot pensen... 't is feest voor de liefhebber op dinsdag!

Onze Breughelavond is voor levensgenieter en fijnproever een avond om vingers af te likken. 

 

A volonté genieten van het Belgasconne varken in alle 'geuren & kleuren'... droog & nat... warm & koud.... kan nu al niet meer wachten! A TABLE!!

 

Koud om " A volonté " van te genieten!

  • Gekookte Belgasconneham
  • Gerookte Belgasconneham
  • Gedroogde filet van Belgasconne
  • Gedroogd & gerookt carréspek van Belgasconne
  • Coppa van Belgasconne
  • Guanciale van Belgasconne
  • Salami in natuurdarm van Belgasconne
  • Droge kronkel worst van Belgasconne
  • Ouderwetse Belgasconnepastei
  • Rillette van Belgasconne
  • Belgasconne boerenkop
  • Butcher's craft Porchetta
  • Butcher's craft Gehaktboordje
  • Wit Belgasconnespek als smaakmaker
  • Belgasconnespek gerookt
  • Cremepaté
  • Winterpastei Sint Amandshof met Mangalica ham
  • Asperge pastei Sint Amandshof
  • Bruine & rode cervela van Belgasconne
  • Champignonworst Belgasconne
  • Jachtworst met pistache Sint-Amandshof
  • Rode Sint Amands lookworst
  • Belgasconne preskop

 

Warm om " A volonté " van te genieten!

 

  • Gekookte Belgasconne noot ham, warm gebraiseerd met kriekensaus
  • Traag gegaard Belgasconne buikspek & graanmosterdsaus
  • Gebakken bloedpens Belgasconne
  • Krokante witte pens Belgasconne
  • Licht gerookte hammetjes traag gegaard
  • Cassler ovengebakken
  • Vette darmen uit Madeleines kookboek
  • De muts gekookt en gekruid a la Madeleine
  • Gekookte rookworst
  • Winterse groentesoep voor de gaatjes te vullen
  • Belgasconne zwienepoot & zwieneoor

 

Een buffetje erbovenop " A volonté " van te genieten!

  • Smout van het Belgasconnevarken met en zonder kaantjes
  • Gezouten hoeveboter
  • Bruin granen brood / Wit hoevebrood
  • Graanmosterd
  • Gekookte patatjes en kruidenboter
  • zoet / zure ajuinen & augurken
  • Groente & saladebuffet
  • Plattelandseaardappelsalade

 

Zoete zonde voor alle monde(n) " A volonté " van te genieten!

  • Rijstpap met bruine suiker, vlaai en chocolademousse

 

Slechts € 46 per koppel. = Slechts € 23 per persoon!! SMULLEN MAAR!! 

Reserveren sterk aanbevolen met slechts een voorschot van € 16 per koppel.

 

Slechts € 69 per koppelinclusief 1/2 fles rode wijn of 1/2 liter bier. = Slechts € 23 per persoon!! SMULLEN MAAR!! 

Reserveren sterk aanbevolen met slechts een voorschot van € 19 per koppel.

Woensdagavond, met zijn allen op de latten...
Heidi's après ski bar

WOENSDAGAVOND - Heidi's APRES SKI HUT -

Op WOENSDAGAVOND  is het tijd voor winterpret, een fijne apres-ski, winterse gerechten en gezelligheid tussen pot & pintcocktail und schnaps!! 

 

Starten doen we met een  stevige 'Aperol Spritz Royal' we geraken in de sfeer en overgoten met een serieuze scheut van onze Champagne Résidence Pierre Extra brut!! 

Daarbij serveren we winterse hapjes op een winters landschap.... 

  • Zoet-zure kippenspiesjes
  • Worstenbroodje
  • Mini-quiche
  • Kwartel spiegeleitje en garnalen
  • Scampi in een winters jasje met tartaar
  • Kippenvleugels / boutjes
  • Vleesbitterbal / graanmosterd

Heise Heidi suppe...

  • Goulash suppe 
  • Gegratineerde uiensoep

Winterse gezelligheid...

  • Raclette & warme kazen
  • Salades en rauwkostgroenten
  • Kazakken als patatten, smout, smout met kaantjes, gezouten boter...
  • Augurken & uitjes zoet / zuur

Daarbij een bord met het beste van het Belgasconnevarken - a volonté!! 

  • Gekookte nootham
  • Gedroogde filet
  • Coppa
  • Guanciale
  • Porchetta spek gerookt
  • Butcher's spek gekookt
  • Groene peper paté
  • Ovengebakken koek
  • Hespenworst
  • Knackworst

Zoete winterzonde...

  • Apfelstrudel met rhumijs & afsluiten doen we met een rondje Flügel, boswandeling of schnapps! 

 

Apres-ski menu aan € 46 per persoon! Inclusief, Aperol-spritz, volledig bovenstaand menu, 1/2 fles rode wijn of 1/2 liter bier & Grootmoeders koffie.

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.

Coté a l'os - Ribbetjes en of Scampi's... A VOLONTE!!
Share & Care

DONDERDAGAVOND - A VOLONTE, € 46 per persoon.

A volonté, een héérlijke charcuterieplank met lekkers van de Sint-Amandshoeve, Belgasconne... een hoofdgerecht met wit blauw rund van FARMMEAT uit Vlamertinge of naar u vrije keuze 'een schelle van de Belgasconnezeuge' of 'ribbetjes' a volonté met een heerlijk saladebarbuffet a volonté... wat had je anders verwacht met alles erop en eraan naar believen en afsluiten met een klassiek hoevedessert, naar keuze heruit gevonden! Nu ook met Scampi's a volonté! 

APERITIEVEN

Starten doen we met een héérlijk glaasje champagne Résidence Pierre naar keuze... vergezeld van een héérlijke charcuterieplank met lekkers van het Belgasconnevarken.

 

HOOFDGERECHT

Héérlijke coté a l'os, wit blauw en dit van FARMMEAT gerijpt en voor u op de grill, Blue, saignant of wat méér met plezier en de glimlach. Gepofte aardappeltjes naar wens met héérlijke zure room, chesterkaas, bieslook en gerookt spek, een goed gevulde saladebar met een pak aan winterse salades boordevol smaken en kleuren en drie sausjes om vingers te likken tot je erbij neer valt! Peperroom, Choron & Champignonroom... 

Liever Ribbetjes met een winterse marinade... of Coté a l'os en ribbetjes... als je maar blijft doorgaan, héérlijk toch die 'a volonté' heeft geen grenzen!

En voor wie niet van stoppen weet... een 'Schelle van de Belgasconnezeuge' traag gegaard gedurende 16 uur aan 60°C met een pak verse tuinkruiden en kort aangeschroeid op onze plancha... vergeet onze graanmosterdroomsaus niet.. a la Dijonnaise! 

Geen zin in dit héérlijk vlees, een voorkeur voor vis.... dan bakken we voor u Scampi's a volonté!! Totdat je buikje op ontploffen staat! 

DESSERT

Héérlijk zo een hoevedessert klassiek van uit de oude tijd van Madeleine... die rijstpap mischien wel met gouden lepeltjes, crème brûlée, vanillepudding met speculaas, een eclair.... of een stevige chocolademousse met Callebaut van de bakwinkel natuurlijk... daarbij een héérlijke grootmoeders koffie! 

Geen zin in zoet dessert? We geven je graag een Irish, Italian, French, Parijse en of Russische koffie als alternatief! Wil je dan toch van je zoet dessert genieten en een Irish, Italian, French, Parijse en of Russische koffie dan kan dit voor slechts € 4 extra! 

 

€ 46 per persoon, voor bovenstaand menu! A volonté!!

- Inclusief Coupe Champagne als aperitief en charcuterieplank.

- 1/2 fles rode wijn of 2 consumpties naar keuze.

- Hoofdgerecht a volonté 

- Dessert met Grootmoeders koffie

 

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.

Vrijdagavond... Fruit de mer voor fijnproevers.
Fruit de mer.

VRIJDAG... VISDAG & Fruit de Mer... start het weekend op zijn best, € 46 per persoon.

Net zoals in de tijd van weleer, onze thema fruit de mer avonden in Mokka Tielt of Spillebos in Marialoop en op algemeen verzoek zijn onze super lekkere vrijdagavonden 'Fruit de mer' terug! 

Héérlijk vers van aan de Canadese kust wat kreeftjes betreft, Noordzeekrab en garnalen van bij de buren, oesters van bij de Zuiderburen en lekkers zout, zilt en vers gevist van over de Franse grens. 

 

Starten doen we met Huisgemaakte garnaalkroketjes, handgepelde grijze garnalen, tartaar maison. 

Vissersoepje uit Zeebrugge met een verdronken 'Coquilles Saint-Jacques' - preisnippers en hoeveroom.

3 keer 2 verse oesters volgens de aanvoer.... Normandische, Bretoense of uit Zeeuws-Vlaanderen, vergezeld van Gamba's en Grijze nog te pellen garnaaltjes! - Wist je dat we onze oesters serveren met parels van peper en citroen of hélemaal op zijn Frans met een dressing van rode wijnazijn en hand gesneden sjalotjes! 

Dan pas barst het feest hélemaal los.. peuzelen, prutsen, genieten... maar eerst een 'slabbetje' voor onze grootsten! 

  1. 1/2 Canadese kreeft
  2. Alaskakrabpoot
  3. Kokkels 
  4. Wulken
  5. Mesjes
  6. Gepocheerde Gamba
  7. Langoustine
  8. Palourdes
  9. Noorse garnalen
  10. Clams
  11. Noorse garnalen
  12. Amandes
  13. Palourdes
  14. Snow & of king-krab
  15. Vernis
  16. Venusschelp
  17. Vongole
  18. Kreukels
  19. Praires
  20. Ormeaux

Cocktail - Mayonnaise / Esjalot met wijndressing / Peper van de molen / Grof zeezout / Gezouten & zachte boter

Stokbroodjes - desembroodjes & meergranen  / Oesterbrood / Zoute, zachte en zeewierboter

Trio kaasbordje van de Baliehof hoeve

Als afsluiter huisgemaakte crème brûlée  

Prijs € 46 per persoon,

Prijs € 138 per koppel (€ 69 per persoon) inclusief een fles Champagne Résidence Pierre per twee, fles witte wijn per twee & waters, koffie. 

 

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.

 

 

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.

 

De "Plattelandskeuken" lekker classic, simpel en zo héérlijk vertoeven met familie en vrienden rond één van onze stamtafels! 
Reserveren is een must, want genieten doe je met vrienden!
joka belgasconne

ZATERDAGS PLATTELANDSBUFFET a VOLONTE

Waarom thuis koken als MADELEINE het beter, lekkerder, snelleren bijna goedkoper doet! Je hoeft hier zelfs niet af te wassen! Great!! 

Dagelijks vers, starten met een héérlijke groenten en of maaltijdsoep, wintergroenten, culinaire gezelligheid en geserveerd daar waar het Belgasconne varken zich goed voelt!

Dagelijks dagschotelen vanaf 12 u tot 14u 30 ben je iedere dag welkom,  met uitzondering van zondag want dan serveren we onze "Zondagse lunch". 

 

  • Op zaterdag a volonté dagschotelen van & aan ons plattelandsbuffet a la Belgasconne! A VOLONTé!!
  • Tomatensoep met vleesballetjes 

***

  • Vol au vent, huisgemaakt met de Pittemse hoevekip - Aardappelpuree - 
  • Stoofvlees "Belgasconne" met "Poes" bier - Aardappelnootjes - Winterse groentenmix -
  • Belgasconne gebraad met Madeleine saus met Butcher spek, Champignons & dragon - Roomaardappeltjes
  • Waterzooi van dagverse vis, witte wijnsaus - Pasta - 

 

***

  • Huisgebakken plattelandstaarten zoals Rijsttaart, Flantaart, Confituurtaart, Frangipanne, Appelcake & Perentaart.

***

Grootmoeders koffie

 

Soep, hoofdgerecht & plattelandstaarten a volonté en dit van 12u tot 14u30!

Inclusief glaasje witte of rode wijn, frisdrank en Grootmoeders koffie 

€ 46 per koppel, € 23 per persoon! 

Hemels genieten in style... Op zaterdagavond trekt Madeleine alle lades open voor de héérlijkste winterse gerechtjes!
Champagnemenu - €XX

ZATERDAGSE Champagnemenu - €92, all-inclusief!!

Champagne Résidence Pierre a volonté of liever een glaasje witte, rode en of rosé...

Genieten van een gezellig onderonsje met vrienden en familie maar vooral genieten van onze uitgelezen selectie aan Champagnes passend bij ieder gerecht en dit naar believen!

Taxi... breng je ons naar huis! Of beter nog blijf je overnachten in één van onze Pop-up kamers.

 

Welkomsthapje - Champagne Résidence Pierre "Ultra Pinot blanc Célébration"
Triologie van Tartaar van Sint-Jakobsvruchten  - Gegratineerde oester 'Champagnestyle' - Butcher's craft porchetta

Koud Voorgerecht - Champagne Résidence Pierre "Ultra Brut"
Carpaccio van Noorse zalmfilet / Gember / Limoenparels / Zuiderse garnituur / Winterslaatje / Ganzenleverparel / Wasabi

Warm Voorgerecht  - Champagne Résidence Pierre "Blanc de Blancs"
Tarbot / Blanke boter / Langoustines / Kreeftenboter / Bloemkoolstoemp / Winterzwammen

Verfrissend tussendoortje
Stoofpeersorbet / Frambozenkletskop / YuzuEspuma

Hoofdgerecht - Champagne Résidence Pierre "Prestige"
Wilde eendenfilet / Calvados / Pink Lady / Knolselderpuree / Amandelkroketjes / Wintergarnituur

Kaasplank - Ratafia Veuve Doussot 'Winteredition"
Frans & Belgische beste kaasjes, artisanaal in duo met héérlijke jam, nootjes en geroosterde toast

Zoete zonde '46-style' - Champagne Résidence Pierre "Ultra Pink"
Tonka / Framboos / Passie / Spongecake / Suikerspin / Vanille / Mango

Grootmoeders koffie, borrel & méér
Afsluiten in stijl met zoete lolly

 

Menu aan € 46, zonder dranken. 

Menu aan € 92, met Champagneaperitief, aangepaste Champagnes, en of rose, witte & rode wijnen, bieren en frisdranken, Grootmoeders koffie & borrel. 

 

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.

Zondagse lunch

ZONDAGSE LUNCH - Relax, Easy... tafelen met vrienden & family.

De hoeve van Madeleine draait weer op volle toeren... net zoals vroeger op zondag kan je even plakken aan de bar... aperitieven en dan voeten onder tafel voor een zondagse lunch, Land, zee en uit de lucht.... we combineren die heerlijke combinatie's van alles wat de natuur ons te bieden heeft! We zetten de producten van het Sint-Amandshof in de kijker, het Belgasconnevarken op zijn zondags in een maatpak!

Smout van weleer, met of zonder kaantjes... meergranenbrood, grof zout en hoeveboter... de basis van een culinaire zondagmiddag bij Madeleine.

 

Welkomsthapje "Surf&Turf"
Bospaddestoelensoepje / Scampispiesje / Belgasconnehamkroket

Koud Voorgerecht "Turf"
Belgasconne varken in een zondags maatpak / 22 maanden gerijpt / Coppa / Rillette / Pastei / Waldorffwintersalade / 3 Résidence Pierre confituren

Winterse energie "Turf"
Kwartelconsommé / Kwartelboutje / Gepocheerd eitje / Winterse kruiden

Warm Voorgerecht  "Surf&Turf"
Zeeduivel / Graanmosterdsausje / Boudin noir / Appel-rozijnstoemp / Achouffe

Hoofdgerecht "Surf&Turf"
Hertenfilet / Black Tiger Gamba / Wildkroketje / Vergeten groenten / Spinazie / Shii-take / Veenbesjes

Kaasplank 
Lekkers van de Baliehof hoeve met héérlijke artisanale confituren uit het Residence Pierre assortiment, nootjes en brioche toast

Dessert 
Bretoense appeltaart / Speculoosijs / Vanille bourbon

Grootmoeders koffie, borrel & méér
Afsluiten in stijl met glaasje fingerfood 'Trio chocolade'

Menu aan € 46, zonder dranken. 

Menu aan € 69, met Champagneaperitief, aangepaste rose, witte & rode wijnen, waters, bieren en frisdranken, Grootmoeders koffie.

Of per koppel € 138, een zondagse middag, culinair genieten all-inclusief.

 

Madeleine slaat de deuren open om 12u.... ten laatste om 13u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.

Zondagavond, hoe anders en beter het weekend afsluiten...
Tapas & Champagne - €45, per persoon.

ZONDAGSE - Tapas & Champagne - €46 per persoon, all-inclusief.

Champagne Résidence Pierre, Extra Brut - 80 % Pinot Noir - 20 % Chardonnay, zonder toegevoegde suikers. 

  1. Carpaccio van gemarineerde zalm, Zuiderse garnituur & Parmezaan
  2. Gazpacho Andalus 
  3. Guanciale, carrespek & filet de Saxe van het Sint-Amandshof
  4. Brioche met mosterdspek Belgasconne
  5. Getomateerde lauwe bruschetta, olijven, tapenade & coppa van het  Belgasconnevarken.

Champagne Résidence Pierre, Brut, Blanc de Blancs, 100 % Chardonnay.

  1. Butcher's spek ovengebakken,  krokant op desembrood & rilette van Belgasconnevarken
  2. Sint-Jakobsvrucht met ganzenlever, notendressing en hazelnootboter
  3. Noordzeegarnalen soepje 'Cappucinostyle' - Krokante korstjes - kaaslolly - rouille.
  4. Scampispiesje, tartaar van Coeur de boeuf tomaat 
  5. Triokroketjes met Belgasconne bloedpens, fazant & Nazaretkaas.
  6. Ijsgekoeld tussendoortje van perensorbet, Poire William

Champagne Résidence Pierre, Brut, Prestige, 80 % Pinot Noir - 20 % Chardonnay. 

  1. Compote van appel met witte en zwarte pens Huyze Terroir
  2. Traag gegaard buikspek, van de hoeve van bij de buren, gecarameliseerd witloof en soepaardappel
  3. Classic maar hemels lekker... Toatjespap, gepocheerd kwartelei, grijze Noordzeegarnalen
  4. Krokante kabeljauwwangetjes, tartaarsausje & preistoemp.
  5. Kaasjes van Baliehof, vijgenconfituur en rozijnentoast
  6. Mini bordje met hemelse zoete zonde, Grootmoeders koffie.

 

€ 46 per persoon, inclusief, drie glazen Champagne & koffie. 

 

Madeleine slaat de deuren open om 19u.... ten laatste om 20u graag voetjes bij ons onder tafel! 

Je krijgt van ons na je inschrijving een bevestiging, zorg ervoor dat je je GSM nummer correct inbrengt, we vragen je dan € 16 als voorschot te betalen per persoon,

dan pas is de reservatie definitief, het saldo kan na 'het buikje rond eten' dan ter plaatse afgerekend worden.

 

Dagelijks met uitzonder van zon & feestdagen is er een middaglunch! Vers, uitdagend en een betaalbaar alternatief voor wie thuis niet van afwassen houd!
dagschotel

Dagsschotellijst

Waarom thuis koken als MADELEINE het beter, lekkerder, snelleren bijna goedkoper doet! Je hoeft hier zelfs niet af te wassen! Great!! 

Dagelijks vers, starten met een héérlijke groenten en of maaltijdsoep, wintergroenten, culinaire gezelligheid en geserveerd daar waar het Belgasconne varken zich goed voelt!

De "Plattelandskeuken" lekker classic, simpel en zo héérlijk vertoeven met familie en vrienden rond één van onze stamtafels! 

Reserveren is een must, want genieten doe je met vrienden!

Dagelijks dagschotelen vanaf 12 u tot 14u 30 ben je iedere dag welkom,  met uitzondering van zondag want dan serveren we onze "Zondagse lunch". 

 

DAGSCHOTELEN - PLAT DU JOUR SERVEREN DOEN WE IN STIJL! 

  • Op maandag BELGASCONNE op zijn best!
  • Op dinsdag lekkers WILD!
  • Op woensdag terug in de tijd, classic!
  • Op donderdag RUNDSSTEAK - FRIET!
  • Op vrijdag.... VISDAG!
  • Op zaterdag a volonté dagschotelen van & aan ons plattelandsbuffet a la Belgasconne!